• 

  Szólj hozzá!


  
 • A csakalegajobbak.com humor oldal és az Oxigén Hotel Noszvaj **** közös nyereményjátékán megnyerhetsz egy 4 napos családi wellness üdülést 4 fő részére (2 felnőtt, 2 gyerek) félpanzióval és wellness használattal. A szilveszteri kiemelt időszakon kívül a nyeremény bármikor beváltható a 2012-es évben.   Az Oxigén Hotel dombokkal és hegyekkel körül ölelt, csodálatos erdei környezetben helyezkedik el. A belső terek kialakításánál elsődleges szempontunk a természet közelségének kihangsúlyozása, megjelenítése az elegáns enteriőrrel, barátságos, meleg színhasználattal, sőt, olyan hatásokkal, mintha a természet „bejönne” a szobáinkba, tereinkbe.  

    A nyereményjátékra jelentkezni a lenti mezők kitöltésével tudsz. Adataidat bizalmasan kezeljük, a nyereményjáték szervezőkön kívül máshoz semmi esetre sem juthat el. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!   A nyeremény sorsolása 2012. május 31-én történik! EZ A NYEREMÉNYJÁTÉK MÁR LEZAJLOTT!
  Írd le hozzászólásban, hogy kivel mennél el a nyaralásra!
    A játékra való jelentkezéssel beleegyezel, hogy a csakalegjobbak.com portál és az Oxigén Hotel Noszvaj részedre a nyereményjátékkal kapcsolatos részleteket és promóciós ajánlatokat küldjön, amiről bármikor leiratkozhatsz.
 • 
  Ezt láttad már?
  Close